Hola amics i amigues,
I ara Uri Geller i els Culleres cantaran en català.
Sí, és un espai patrocinat per la Generalitat de Catalunya.

“Què collons Miami ni què Florida beach!”

Bé doncs ara i per començar farem un foc de camp i ens posarem tots en rotllana i cantarem mans a les mans i bona nit bons germans, Déu vos doni un bon son, la seva pau dolça davalli pel món.
Però abans de tot això us he preparat un joc que és una cançó i una cançó que és un joc a la vegada.
Què va ser primer, l’ou o la gallina?
Ai, casum Judes.
Bé la qüestió és que jo dic una frase i barra o oració i vosaltres repetiu el final de la mateixa de manera que crearem un veritable joc multimèdia enmig d’aquests paratges!

Jo vaig a la muntanya,
jo vaig a la muntanya,
jo vaig a la muntanya,
on vaig?

A la muntanya!!

Molt bé nois, molt bé!
Caram! Sou més eixerits que un pèsol i que un gínjol!
Bé doncs ara i abans de complicar una miqueta més el joc, el que farem serà repetir aquesta inolbidable excursió a la muntanya d’acord?
Doncs vinga, som-hi de nou, a la muntanya!

Jo vaig a la muntanya,
jo vaig a la muntanya,
jo vaig a la muntanya,
on vaig?

A la muntanya!!

Molt rebé mainada i quitxalla!
Caram! Com es nota que sou de la generació X i que mireu el Club Súper 3, eh? Hola Tomàtic! Bé doncs vigileu perquè ara vindrà el Megazero i ens farà la pirula! Perquè? Perquè ara hem de complicar una miqueta més el joc i ara ja no anem a la muntanya. Ara anirem d’excursió al riu, d’acord? Doncs vinga, anem d’excursió al riu tots!

Jo vaig d’excursió al riu,
jo vaig d’excursió al riu,
jo vaig d’excursió al riu,
on vaig?

A la muntanya!

Nononono, no ho heu entès, no ho heu entès! Ara ja no anem a la muntanya, ara anem d’excursió al riu, perquè a dalt de la muntanya hi feia molta calor i en canvi en el riu ens hi podrem banyar i estarem fresquets i farem xip-xap amb el flotador del patito, eh? I tirarem pedres, i mirarem quina rebota més vegades damunt l’aigua eh?

Doncs vinga som-hi, recordeu: al riu i no a la muntanya!

Jo vaig d’excursió al riu,
jo vaig d’excursió al riu,
jo vaig d’excursió al riu,
on vaig?

A la muntanya!

No, nanos no! Osti, que sou talossos i bordegassos! Però bueno, és igual! Aiii…

Bé, el que farem serà tindre un amic que es diu Ramon i com que no hi ha ningú que es digui “muntanya” de segur que us sonarà d’allò més incoherent, d’acord?
Doncs vinga, aviam si ho feu bé, i ara el nostre amic es diu Ramon. Ni al riu, ni a la muntanya!

Jo tinc un amic que es diu Ramon,
Jo tinc un amic que es diu Ramon,
Jo tinc un amic que es diu Ramon,
Com es diu el meu amic?

A la muntanya!

No, nanos, no, osti, per l’amor de Déu! M’esteu esberlant el joc per tot arreu, eh? Tant que m’ha costat preparar aquest joc de nit i ara no em donaran ni el títol de monitor! Aii! Clar que no m’estranya, esteu fets una colla de feixistes!

Jo vaig a la muntanya,
jo vaig a la muntanya,
jo vaig a la muntanya,
on vaig?

Ramon!

Published On: 10/01/2024 / Categories: Cançons, Cançons Catalanes /